در خصوص تابلوی نصب شده در میدان آزادی و تغییر نام از "دانشگاه فردوسی مشهد" به "پردیس دانشگاه"

photo 2017-08-29 09-38-32

با توجه به پرسش های مکرر اعضای محترم هیات علمی از مجمع صنفی در خصوص تابلوی نصب شده در میدان آزادی و تغییر نام از دانشگاه فردوسی مشهد به پردیس دانشگاه بدینوسله به اطلاع می رساند که مجمع صنفی در مورخ ششم شهریورماه 1396 جلسه ای فوق العاده در این خصوص و دیگر موارد مطروحه تشکیل داد.

پیرو تجمیع نظرات واصله، اعضای هیات علمی خواستار انجام یک نظرسنجی در این خصوص با توجه به اینکه همگی عضو یک خانواده هستند، بوده و مذاکره مجدد با مسئولان علوم پزشکی را در این خصوص خواستارند. ضمنا به اطلاع می رساند در این خصوص بهیچوجه مجمع صنفی به عنوان نمایندگان اعضای هیات علمی در جریان این ماجرا نبوده است، بگونه ای که در روز پنجشنبه 19 مردادماه 1396 تابلوی جدید پردیس دانشگاه نصب، در ادامه جلسه پرسش و پاسخ در خصوص تابلو جدید پردیس دانشگاه فردوسی مشهد عصر روز شنبه 28 مرداد 1396 با حضور رییس دانشگاه فردوسی مشهد، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دانشجویان و اعضای شورای صنفی دانشجویان در تالار اجتماعات دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار و نهایتا جلسه هم اندیشی پیرامون تابلو جدید دانشگاه فردوسی مشهد با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد، تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد و چند تن از فعالان دانشجویی در روز سه شنبه 31 مرداد ماه 96 برگزار شد.

برای مجمع صنفی نیز جای سوال است که علیرغم دعوت از دانشجویان و اعضای شورای صنفی دانشجویان و اعضای شورای شهر چرا اعضای مجمع صنفی به عنوان نمایندگان اعضای هیات علمی خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی در این جلسات حضور نداشته است؟

در این خصوص انشاءالله جلسه ای در اسرع وقت با ریاست دانشگاه برگزار و نتیجه آن به اطلاع اعضا رسانده خواهد شد.

اعضای هیأت مدیره مجمع صنفی دانشگاه فردوسی مشهد