گزیده مکاتبات سال 96

تاریخ

موضوع

96/02/30

ارسال نامه به جناب آقای دکتر کافی، آقای دکتر بهرامی و آقای دکتر هاشمی در خصوص اصلاح شیوه نامه ماده 3 آیین نامه ارتقا

96/02/30

ارسال نامه به ریاست دانشگاه در خصوص درخواست افزایش حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه با ارائه نظرهای مستند مربوط

96/03/24

96/03/24

ارسال نامه به جناب آقای دکتر انصاری مدیریت محترم امور اداری و پشتیبانی دانشگاه درخصوص مجموعه رفاهی شمال، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/04/17

ارسال نامه به ریاست دانشگاه و تشکر بابت برگزاری جلسه مجمع صنفی با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و درخواست اطلاع رسانی این نشست به صورت مستقل در سایت دانشگاه، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/05/03

ارسال نامه به جناب آقای دکتر باباخانی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه و معرفی آقای دکتر طبسی زاده به عنوان نماینده مجمع صنفی در جلسات مربوط به رفع مشکل تغییر صندوق بازنشستگی اعضا، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/06/27

ارسال نامه به جناب آقای دکتر کافی ریاست محترم دانشگاه و انعکاس و یادآوری نکات مورد نظر مجمع صنفی پیرو جلسه مورخ 96/06/12 با ایشان، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/07/2

نامه جناب آقای دکتر کافی در جواب نامه مورخ 96/6/27 مجمع صنفی به ایشان، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/07/30

ارسال نامه به جناب آقای دکتر باباخانی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه درخصوص نحوه برخورد بیمه تامین اجتماعی با اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/08/01

نامه مجمع صنفی به کاندیدای محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/10/04

ارسال نامه به مدیریت هتل پردیسان درخصوص ارائه تسهیلات به اعضای هیأت علمی دانشگاه فردوسی، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/10/12

ارسال نامه به جناب آقای دکتر کافی و تبریک انتصاب مجدد ایشان در مسئولیت ریاست دانشگاه، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/10/16

ارسال نامه به آقای دکتر زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درخصوص هم ترازی حقوق اعضای هیأت علمی وزات علوم و وزارت بهداشت، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.

96/10/20

جواب آقای هنرمند مدیریت هتل پردیسان به نامه مورخ 96/10/04 مجمع صنفی به ایشان، برای مشاهده متن کامل نامه اینجا را کلیک کنید.