جلسه هیات مدیره مجمع صنفی با جناب آقای دکتر کافی

جلسه هیأت مدیره مجمع صنفی با جناب آقای دکتر کافی ریاست محترم دانشگاه در تاریخ 1 بهمن 96 در محل دفتر ایشان برگزار شد.

photo 2018-01-24 09-25-02a

در این جلسه گزارش اقدامات انجام شده توسط مجمع صنفی در اعتراض به موضوع عدم افزایش حقوق اعضای هیأت علمی در در سال 97 مطرح شد، که در ادامه جناب آقای دکتر کافی نیز گزارشی از اقدامات دانشگاه در این خصوص و نامه اعتراض روسای دانشگاه های کشور به رییس مجلس شورای اسلامی در اعتراض به 1) عدم افزایش حقوق اعضای هیأت علمی، 2) افزایش تصاعدی مالیات و 3) تعیین سقف پاداش بازنشستگی در سال 97 و تبعات ناگوار این تصمیم در سطح کشور ارائه نمودند. خوشبختانه وزیر علوم نیز به جد به موضوع عدم افزایش حقوق اعضای هیأت علمی در سال آینده، مالیات و تعیین سقف پاداش بازنشستگی اعتراض نموده اند.

در ادامه در خصوص همترازی حقوق اعضای هیأت‌ علمی وزارت علوم و وزارت بهداشت و اقدامات مجمع در این زمینه صحبت شد. جناب آقای دکتر کافی به جد پیگیر این همترازی هستند و بیان داشتند دانشگاههای اصلی کشور حتی این پیشنهاد را نیز مطرح نموده اند که حاضر هستند، بار مالی این همترازی را در سال اول تقبل نمایند تا از سال های بعد در ردیف بودجه قرار بگیرد. ریاست دانشگاه خبر از برگزاری جلسه ی روسای دانشگاه های کشور در هفته آینده با "آقای دکتر نمکی" که از افراد تصمیم ساز در این زمینه هستند، در خصوص همترازی حقوق اعضای هیأت‌ علمی وزارت علوم و وزارت بهداشت دادند.

IMG 1341A

همچنین در خصوص نقش دانشگاه ها در خصوص اشتغال زایی برای دانشجویان دکتری نیز بحث شد که خوشبختانه در این خصوص طرحی در دست تهیه است و امید می رود که بتواند بخشی از این معظل را حل نماید. این موضوع دغدغه هیات رئیسه نیز می باشد.

در ادامه تاکید شد که دو موضوع 1) پیگیری عدم افزایش حقوق اعضای هیأت علمی در سال 97 و 2) همترازی حقوق اعضای هیات علمی وزارت علوم و وزارت بهداشت بطور کامل مستقل از هم پیگیری گردد.

در پایان جناب آقای دکتر کافی خبر از ساماندهی حق التدریس ها در آینده ی نزدیک، گرنت B اساتید، تصویب شدن امکان واگذاری پروژه های تحقیقاتی شرکت های دولتی به دانشگاه (که بودجه قابل ملاحظه ای است) و امکان اخذ پروژه های اولویت دار استانی توسط دانشگاهها (که قبلا مشکلات فراوانی داشت و عملا قابل انجام نبود) دادند.